koffiebranderij Vlaardingen

KOFFIEBRANDERIJ VLAARDINGEN

Koffiebonen die vers zijn smaken het lekkerste. Daarom branden wij iedere week verse koffie. De koffie die je besteld wordt speciaal voor jou gebrand en opgestuurd, verser kan niet! Wij houden zelf van de beste kwaliteit koffie dus branden wij ook alleen maar koffiebonen van de beste kwaliteit. Benieuwd naar de koffiebonen die wij hebben?

DUURZAAM

Om onze koffie te branden gebruiken wij een elektrische koffiebrander. De stroom is 100% groene stroom afkomstig uit Nederland. Ook willen we dat de verpakking van onze koffiebonen herbruikt kan worden, daarom hebben wij zakjes die 100% recyclebaar zijn. Beter is nog om het zakje nog een keer te gebruiken, als je namelijk weer koffie bij ons koopt en je neemt je oude zakje mee dan krijg je 10% extra. Goed voor het milieu en voor je portemonnee.

VERSE KOFFIEBONEN

De koffie branden wij met een 1 kg koffiebrander. Het branden van koffie luistert heel nauw, daarom houden wij tijdens het branden goed in de gaten hoe de koffie zich ontwikkeld. Nadat de koffie gebrand is moet de koffie een paar dagen rusten voordat de koffie op z'n lekkerst is. De koffie behoud zijn kwaliteit tot 1,5 maand na het branden, daarna neemt de kwaliteit af. Wil je onze koffie eens proberen? Bestel dan onze koffiebonen.

koffiebranderij Vlaardingen