KOFFIEBONEN
Er gaat niets boven een lekkere kop koffie. Ingrediënten voor zo'n kop zijn: verse koffie van goede kwaliteit. Koffie is op z'n lekkerst tot 6 weken na het branden, daarom brand ik iedere week koffie zodat je altijd verse koffie in huis hebt en zie je op mijn verpakking wanneer ik de koffie heb gebrand.
Er zijn heel wat landen die koffie verbouwen en iedere koffie heeft zijn eigen smaak, dat maakt koffie zo uniek. Om de koffie goed tot z'n recht te laten komen brand ik de koffie zo dat je de lekkerste smaken in de koffie kunt proeven. Niet te hoog gebrand zodat je ook nog zoete smaken in de koffie proeft.
Ethiopië Abba Buna
Earl grey, grapefruit, meloen
Ethiopië Daye Bensa
Wijnachtig, maple syrup, aardbei
Colombia Los Osos
chocola, bessen, sinaasappel
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.