KOFFIEBONEN

Er gaat niets boven een lekkere kop koffie. Ingrediënten voor zo'n kop zijn: verse koffie van goede kwaliteit. Koffie is op z'n lekkerst tot 6 weken na het branden, daarom brand ik iedere week koffie zodat je altijd verse koffie in huis hebt en zie je op mijn verpakking wanneer ik de koffie heb gebrand.

Er zijn heel wat landen die koffie verbouwen en iedere koffie heeft zijn eigen smaak, dat maakt koffie zo uniek. Om de koffie goed tot z'n recht te laten komen brand ik de koffie zo dat je de lekkerste smaken in de koffie kunt proeven. Niet te hoog gebrand zodat je ook nog zoete smaken in de koffie proeft.

Ethiopië Sidamo Abba Buna

Ethiopië Abba Buna

Earl grey, grapefruit, meloen

Ethiopie Daye Bensa

Ethiopië Daye Bensa

Wijnachtig, maple syrup, aardbei

Colombia Los Osos

chocola, bessen, sinaasappel